HET TEAM

 

Frank van Houten

Piloot


Piloot Frank vloog 15 jaar bij de Koninklijke Marine met Lynx helikopters en P-3 Orion patrouillevliegtuigen. Daarna vervolgde Frank zijn carrière in de commerciële luchtvaart. Dagelijks vliegt hij beroemdheden over de hele wereld in een Global 6000 business jet. Daarnaast behoort Frank tot de wereldtop in de extreme unlimited aeroabatics vliegsport. Hij vliegt spectaculaire stuntvliegshows door heel Europa met zijn indrukwekkende Dutch Rush 26MX.
 

Arja Boon

Team Manager


Team manager Arja heeft een gedegen trackrecord in de extreme sport branche. De afgelopen tien jaar was zij teammanager van o.a. GHR Honda en evenement organisator in de internationale offroad motorsport. Zoals de Dakar rally en de FIA/FIM world series in de Europese, Afrikaanse and Midden- en Latijns Amerikaanse continenten. Daardoor heeft zij een waardevolle portefeuille opgebouwd in internationale marketing evenementen en media content producties.
 

Marcel Lindenbergh

Airboss


Marcel zorgt er als Air Boss voor dat piloot Frank zijn airshows veilig kan uitvoeren. Marcel inspecteert het luchtruim en staat in contact met het vliegtuig en ander luchtvaart verkeer. Marcel is ook een ervaren display piloot en weet daardoor als geen ander hoe hij Frank tijdens zijn vliegshow moet begeleiden.
 

DJ de Boer

Simulator Instructeur


Douwe Jan bouwde als fanatieke luchtvaart fanaat de Dutch Rush 26MX cockpit tot in detail na. Jaren speurde hij naar de aparte onderdelen of maakte deze zelf. In de simulator ben je zelf ook even piloot en beleef je de kick van het extreme unlimited aerobatics vliegen. Als simulator trainer begeleidt Douwe Jan zijn deelnemers vol enthousiasme tijdens deze unieke ervaring.
 

Vincent Kok

Foto en Video producties


Vincent is een bevlogen video producent en luchtvaart expert. Hij is een visueel magiër in het filmen van luchtvaart, sfeerbeelden en emoties. Vincent neemt de kijker mee in de schoonheid van het vliegen en de beleving van de piloot in zijn toestel. Hij vangt de emotie en de beleving van het verhaal. Als professional doet hij dit voor vele bedrijven en televisie, in binnen en buitenland.
 

Cindy Teunissen

Huisstijl en Vormgeving


Cindy verzorgt als grafisch vormgever de huisstsijl van Dutch Rush. Van flyers tot beachflags, van teamshirts tot presentaties. Door de secure en creatieve vormgeving van Cindy presenteert Dutch Rush zich altijd in stijl. En ook voor onze opdrachtgevers ontwerpt Cindy unieke concepten. Daarnaast is Cindy regelmatig met team Dutch Rush op pad tijdens events en simulator sessies.
 

Cristian Schrik

Airshow commentator/ fotograaf


Geen vliegshow zonder een goede commentator. Cristian is een airshow commentator , zowel in en buiten Nederland. Vol passie vermaakt het hij publiek met informatie over de vliegteams en vliegtuigen. Hij is ook al jaren de vaste stem van Team Dutch Rush. Cristians leven staat in het teken van luchtvaart. Hij heeft als Defensie fotograaf en piloot een grote expertise opgebouwd in een scala van vliegtuigen en vliegcircuits.
 

Robin van Houten

Webmaster


Robin zorgt er als webredacteur voor dat de Dutch Rush website up to date is en blijft. Vanuit haar studie Communication and MultiMedia Design werkt ze dagelijks aan creatieve oplossingen voor diverse opdrachtgevers. Daardoor is ze continue op de hoogte van de laatste technische updates en blijft Dutch Rush optimaal in communicatie met opdrachtgevers en publiek. Daarnaast is Robin regelmatig met team Dutch Rush (en haar vader Frank) op pad tijdens events en simulator sessies.
 

Michael Kortenhoeven

Onderhoud


Michael is een doorgewinterde aviation monteur bij wie de Dutch Rush 26MX in zeer vertrouwde handen is. De 430 HP stermotor kent voor hem geen geheimen. En ook voor de rest van de veeleisende techniek is altijd een secuur oog. Samen met zijn vader bouwde Michael zijn eigen vliegtuig onderhoudsbedrijf op. Door het professionele onderhoudswerk van Michael en zijn team, kan Frank maximaal presteren met het meest extreme aerobatics toestel ter wereld.