KEYNOTE SPEECH

Als key-note spreker neemt piloot Frank “Woody” van Houten het publiek mee in de fascinerende wereld van de luchtvaart. Als topsporter in het stuntvliegen vertelt hij gepassioneerd over motivatie, topprestaties, excelleren, efficiëntie en persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit zijn carrière als captain op privéjets inspireert hij mensen in persoonlijk leiderschap, management, communicatie vaardigheden en teamwork. Met spectaculaire videobeelden vanuit zijn cockpit neemt Frank u virtueel mee tijdens zijn wervelende vliegshows. Met Dutch Rush Aerobatics bent u gegarandeerd van een zeer onderscheidende en inspirerende gastspreker voor uw bedrijfsevenement, conferentie, congres, conferentie of bedrijfstraining.

ONLINE SESSIES

Ook voor Online Sessies is piloot Frank een veelgevraagd gastspreker, panellid, motivator of trainer. Wilt u een onderscheidende opname locatie voor uw online sessies? Onze vliegtuighangar biedt daarvoor diverse mogelijkheden. Vooral de virtual tour bij ons Dutch Rush vliegtuig zorgt ervoor dat uw deelnemers geboeid blijven kijken.