AIRSHOW AEROBATICS

Een vliegshow van Dutch Rush Aerobatics biedt zeer exclusief en spectaculair entertainment in de lucht. Wij verzorgen een onvergetelijke en magische airshow. Wij bieden het summum van stuntvliegen op uw high-end evenement, zoals bedrijfsevenement., festival, gala of exclusieve VIP party.

Dutch Rush Aerobatics laat zien wat er maximaal mogelijk is met een stuntvliegtuig. Onze stuntpiloot Frank “Woody” van Houten vliegt het hoogste niveau vliegshows. Met het sterkste aerobatics vliegtuig ter wereld, de Dutch Rush 26MX. Ongelimiteerde performance met een 430 pk sterke radiaalmotor, de Formule 1 van de luchtvaart. Piloot Frank doorstaat tijdens zijn manoeuvres G-krachten van wel +10G tot -10G in enkele seconden. In een show ziet u een groot aantal ultieme extreme vliegmanoeuvres in een schitterende choreografie. Spektakel, magie, hoge snelheden en het indrukwekkend motorgeluid bezorgen het publiek kippenvel.

Wilt u een spetterende product lancering, kick-off, pr-stunt of marketing campagne? Dan biedt Dutch Rush die onvergetelijke ervaring waar uw gasten nog lang over zullen praten. Feel the rush… of a Dutch Rush experience!

Dutch Rush Aerobatics heeft als enigste Nederlandse vliegteam een speciale vergunning om airshows op locatie te vliegen. Verder verzorgen wij de vergunningen, administratie en verzekering.

Het Dutch Rush Aerobatics stuntvliegtuig verbruikt per show slechts zeer geringe hoeveelheid normale benzine. En dus geen kerosine. Ook wordt onze brandstof door de fabrikant (Shell en Aeroshell) voor CO2 gecompenseerd. Het rook-effect komt uit biologisch afbreekbare olie.